Wat kan een woningontruimer voor u betekenen?

Bij het overlijden van een naaste komt er veel op de nabestaanden af. Er moet veel geregeld worden en daarbij staat de nalatenschap van eigendommen vaak niet voorop. Daarbij kan een woningontruiming door een professional uitkomst bieden. Zij kunnen u helpen met verplaatsing van de gewenste spullen. Daarbij kan er volgens uw wens gehandeld worden.
Bij een woningontruimer kan ook worden gedacht aan het verhuizen van de inboedel, het schoonmaken van het huis, de opslag van spullen en het verwijderen van de vloer. Ook aan de buitenkant van het huis wordt gedacht bij een professionele woningontruiming. Zo kan de tuin ook worden opgeknapt/leeggemaakt.

Voordelen van een woningontruimer

De voordelen van een woningontruimer is dat er veel werk uit handen genomen wordt. Het kan in deze roerige periode namelijk niet de prioriteit zijn om veel te gaan verhuizen. Een echte specialist kan dus veel helpen. Zij letten ook op de details. Bijvoorbeeld gaten in de muur van bevestigingspunten kunnen worden weggewerkt. Ook kunnen er schilderswerkzaamheden verricht worden, als een klant dit wil. Als er gerookt is in huis en er aanslag opgetreden dan kan ook dit verwijderd worden.

Een specialist in seniorenverhuizing!

Niet alleen doet een professionele woningontruimer een woningontruiming, maar daarnaast kan ook een seniorenwoning ontruimt en verhuisd worden. Vaak wordt er bij een seniorenverhuizing verhuisd van groot naar klein. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een grotere familiewoning naar een eengezinswoning of van een seniorenwoning naar een verzorgingstehuis. Bij deze verhuizing wordt hulp geboden bij het in en uitpakken van de spullen. Deze spullen worden verhuisd in stevige kunststof verhuiskisten.

De prijs van een verhuizing/ontruiming is afhankelijk van de hoeveelheid spullen en werkzaamheden. Het is daarom verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij het inschakelen van een woningontruimer heeft u dus geen omkijken meer naar de oude woning. Deze wordt namelijk bezemschoon opgeleverd!