Achtergebleven spullen in je oude huis

Woninginrichting is steeds meer sfeerbepalend in onze huizen. Van lampenplannen tot de radiator. Het sluit allemaal perfect aan op de sfeer die men wil creëren in een huis. Dit heeft ook tot gevolgen dat deze attributen vaak achterblijven bij een verhuizing.

Doorverkopen

Om toch nog een mooie prijs te vangen voor deze onderdelen kan je ze doorverkopen aan de eigenaar. Wanneer je er echt iets aan wilt verdienen kan je dit beter buiten de prijs van het huis om doen, omdat deze som geld anders al snel te verwaarlozen is.

Woningontruimers

Een andere optie is, om een bedrijf de rest inboedel op te laten kopen. Dit kan aan een directe handelaar maar ook aan een bedrijf dat woning ontruimen regelt. Daarnaast kun je deze specialisten ook laten regelen dat je huis in perfecte staat wordt opgeleverd. Daardoor bespaar je een hoop tijd. Ook wanneer je naar kleinere huizen of appartementen gaat verhuizen zoals een kamer in een verzorgingstehuis, kan je dit goed laten doen door deze ontruimers. Ze leveren je oude huis ook nog eens in schone staat op voor de volgende.