Beddengoed kinderkamers voor beginners

Goedemorgen. Vandaag gaan we bespreken wat nieuwe ouders allemaal nodig hebben voor de kinderkamer qua beddengoed. Niet geheel onbelangrijk.

Laat we eerst eens bespreken wat beddengoed allemaal omvat. Denk bijvoorbeeld aan dekbedovertrek. Maar ook: dekens, lakens, hoeslakens, quilt en deken. Je hebt eigenlijk alles wel nodig. Maar niet allemaal tegelijkertijd. Legt ook aan zaken als het weer. Hoe warm is het? En ook de leeftijd van jouw kindje, baby, peuter, klein kind.

Qua merken is er vandaag de dag ongelooflijk veel keuze. Ik zou bijna zeggen te veel keuze. Een van onze favorieten is Ferm Living. Dit is een vroom Scandinavisch merk. Stijlvol, chique, classy. Wel wat aan de prijzige kant en misschien voor sommige wat saai. Wil je wat uitbundigere keuze maken ga dan voor KidWild. Met dit merk sla je zeker een goede slag want alle designs zijn stoer, als dat je ding is. Speciaal voor de baby is er Snoozebaby. Bibelotte is een Nederlands merk dat ook zeer leuke items maakt. Zie hier alle Bibelotte kinderbeddengoed en baby beddengoed.

Wat betreft oudere kinderen. Is een dekbedovertrek zeer belangrijk. Je moet hier een juiste keuze maken. Het kan je namelijk veel ellende besparen. Als het dekbedovertrek goed aansluit bij de smaak van jouw kleine, dan zal het een stuk makkelijker zijn om hij of zij in bed te krijgen. Voor de jongens doen voetbalclubs het vaak goed. Of misschien stoere dieren zoals leeuwen. Of piraten is een classic. Voor de meisjes vaak roze. Misschien ook natuur. Of boyband indien beschikbaar (kies de boyband van dat moment, een meisje van nu zit niet te wachten op backstreet boys om maar een voorbeeld te noemen). Een top merk voor ons is BORN copenhagen. Zie hier BORN copenhagen kinderdekbedovertrekken.

Tip: wist je dat Disney ook actief is in de kinder beddengoed markt? Zij brengen de meest toffe beddengoed geregeld uit gebaseerd op de meest recente films. Is jouw zoon of dochter bijvoorbeeld helemaal weg van de laatste Star Wars Return of the Jedi film? Scoor dan een leuke porg (je weet wel dat grappige pinguïn achtige vogeltje) dekbedovertrek.

Wanneer je kind eenmaal de leeftijd bereikt heeft van rond de twaalf jaar, dan is het onze mening en aanbeveling om de puber lekker zelf iets uit te laten kiezen. Laat hem of haar zelf zoeken op Google.

Enfin, we hopen je hiermee van voldoende informatie voorzien te hebben om een goede keuze te maken qua beddengoed selectie voor baby of kinderkamer voor 2018.