Bekleed je wanden in stijl met de nieuwe collectie van Arte

Er is een nieuwe collectie wandbekleding van Arte waarmee u woninginrichting een compleet nieuwe look kan geven. Arte biedt voor ieder wat wils, van luxueuze klassieke interieurs tot strakke avant-garde interieurs. Arte heeft een eigen ontwerpstudio waarmee ze kwaliteit, creativiteit en originaliteit bieden. De nieuwe collectie bestaat uit de volgende series:

Metal X Glass
Met het Metal X Glass behang kun je je kamer in een sprookjeswereld omtoveren. Het behang is geraffineerd, fragiel, nostalgisch en meisjesachtig en is in verschillende kleuren verkrijgbaar: goud tinten, zilver tinten, koper tinten en brons tinten. Het speciale aan Metal X Glass is dat er super fijne glazen pareltjes verwerkt zijn in het behang.

Xanadu
Xanadu is de naam die de Mongoolse keizer Kublai Khan aan zijn luxueuze zomerresidentie gaf. Men zegt dat het een paradijs vol rijkdom en luxe was. De Xanadu collectie van Arte is net zo bijzonder, door een speciale losse structuur met onderliggende glanslaag wordt een mooi effect gecreerd. Xanadu zal uw woninginrichting een speciale mysterieuze Oosterse uitstraling meegeven.

Camouflage
Bij de camouflage collectie is door de ontwerper inspiratie gehaald uit moiré-effecten. Moiré verwijst naar een bepaald soort zijde dat een golvend patroon creëert. Dit ontstaat wanneer draden op elkaar liggen onder een ander hoek. In een surrealistisch of kubistisch interieur komt Camouflage perfect tot zijn recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *