Design keukens

Bij een woning die geheel met design is ingericht hoort natuurlijk ook een design keuken. Een voorbeeld van zo’n design keuken is het new classic concept van Culimaat keukens. Bij dit concept wordt ingespeeld op het prikkelen van de zintuigen. Er wordt gebruik gemaakt van erg luxe materialen, verschillende technische hoogstandjes en een perfecte afwerking met bijzondere details, waardoor de keuken een ware blikvanger is.

culimaat keukens

Het ontwerp en de uitvoering van het concept zijn het werk van Davy Swanenberg van Culimaat en interieurarchitect Marco van Ham. Er wordt gebruik gemaakt van een materialenmix van Corian en rvs, dit in combinatie met het vakmanschap dat wordt toegepast maakt deze keuken tot een hoogwaardig design. De materialen die worden gebruikt, worden zowel hoogglans gepolijst als geschuurd toegepast waardoor er een interessante combinatie ontstaat. In de keuken is dimbare ledverlichting verwerkt die met een afstandsbediening in verschillende kleurencombinaties in te stellen is.
Voor de hoge kasten is reptielenleer gebruikt en het interieur van deze kasten heeft een linnenstructuur wat en een heel speciaal resultaat geeft. Ook de vitrinekasten hebben een bijzondere afwerking, er is bij de rugwand gekozen voor een speciaal licht doorlatend composiet met powerleds.
Doordat er gekozen is voor extra brede apparatuur van Gaggenau, is deze keuken voor elke hobbykok een paradijs. Er zitten ontzettend veel details in de keuken zo ook de hoogwaardige kraan van KWC eve met LED verlichting, welke het geheel compleet maken.
Culimaat is gevestigd in Berlicum in de buurt van ’s-Hertogenbosch, alle design keukens van Culimaat zijn uniek en speciaal ontworpen naar de wensen van de gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *