Een bestelbus komt goed van pas bij het inrichten van je huis

Ga je binnenkort je huis herinrichten? Of ga je zelfs verhuizen en is je nieuwe woning gestript? Een bestelbus huren is dan geen overbodige luxe. Je gaat toch niet alles in je Toyota Aygo proppen! Nee, dat lijkt me ook niet. Bestelbusjes bieden zoveel ruimte dat je maar een paar keer heen -en- weer hoeft te rijden om je nieuwe inboedel van de IKEA of bouwmarkt thuis te krijgen.

 

 

Welke voordelen bieden busjes?


Grote warenhuizen rekenen een hoge prijs voor het bezorgen van al je bestelde spullen. Misschien betaal je voor een busje meer maar let even op wat je er nog meer mee kunt doen:

  1. Je kind geeft een partijtje dus je weet meteen waar je al de kinderen moet droppen om ze in één bij het zwembad af te zetten. Juist in de bergingsruimte van het busje.
  2. Een huis inrichten zorgt voor veel rotzooi. Een bus huren is ideaal want zo kan je al het afval meteen afleveren bij het afvalbrengstation.
  3. Ben je een relatief lange periode aan het klussen dan kan je in veel gevallen de bestelbus ook voor langere tijd huren.

Kortom, tijdens de huurperiode kan je ook meteen andere zaken afhandelen dan alleen het vervoer van nieuwe inboedel.

Als je van plan bent om een nieuwe vloer op zolder te gaan leggen en je wil het laminaat van de Karwei, Praxis of Gamma naar huis vervoeren. Let dan goed op welke bestelbus je huurt.  Er zijn verschillende busjes die ieder een andere vervoerscapaciteit hebben. Voor vloeren is het dan vooral handig om te weten wat de lengte van ‘de achterbak’ is. Zodoende voorkom je problemen ter plaatse.

Een bestelbus huren voor zakelijk gebruik


Als je van plan bent om je kantoor een opdoffer te geven komt een busje ook goed van pas.
Een likje verf, nieuwe bureaus, mooie nieuwe lampen. Het past er allemaal in. Het is dan wel belangrijk dat je jouw KVK-nummer afgeeft. Als dat geen probleem is kan het restylen van het kantoor vandaag nog beginnen. Daar zullen je collega’s ook blij mee zijn.