Een verzonken tafelventilatiesysteem

Een verzonken tafelventilatiesysteemSiemens presenteert een nieuw tafelventilatiesysteem dat in het keukenblad zit. Met één druk op de touchcontrol op het glazen paneel verschijnt het 90 cm lang nieuw systeem uit het keukenblad. Met dit systeem heb je meerdere mogelijkheden voor de opstelling van je keuken en is vooral ideaal voor een kookeiland. Met een afvoercapaciteit van tot 800 m³/u gaat het systeem niet ten kosten van efficiency.

Geurtjes worden direct naast de kookplaat afgezogen. Achter de kookplaat in het werkblad is de roestvrijstalen constructie bevestigd. Dit verzorgt ervoor dat het beeld van de keuken niet verpest wordt.

Het afzuigsysteem heeft een actieve stand en een passieve stand, dat bepaald of het zichtbaar is of niet. Het is daarom de ideale oplossing voor elk installatiesituatie waarin een vrij zicht noodzakelijk is. Verder kent het systeem drie niveaus in de normale stand en twee turbostanden.

Door de kenmerkende strakke lijnen komt het design en de materialen perfect tot uitdrukking. Verder is het design afgemaakt met een reeks LEDs over de volledige lengte.