Hoe kun je ervoor zorgen dat je bureaustoel niet meer rolt?

Rolt jouw bureaustoel niet meer goed en is deze aan vervanging toe? Maak hem dan een keer goed schoon. Zijn sommige wieltjes van een meubel kapot, vervang ze dan. Dit is duurzamer dan gelijk een nieuw meubel of bureaustoel kopen. Voor ieder soort meubel vind je bij Wielenoutlet zwenkwielen. Koop zwenkwielen van Wielenoutlet voor twee jaar garantie. Daarnaast heeft Wielenoutlet ook een zeer uitgebreid assortiment.  

Een bureaustoel zonder wielen 

Dit is natuurlijk mogelijk en is er daar oplossing voor. In de meeste gevallen hebben de bureaustoelwielen een verticale pin. Deze pin zit in het gat van de stoel. Wanneer de stoel geen pin heeft, zit er een plaat met schroeven aan de stoel bevestigd. Als de wielen eenmaal verwijderd zijn, kan je er een stuk schuim onder plaatsen. Het is wel belangrijk dat je kiest voor dicht schuim met een goede dikte. Het is wel van belang dat je een schuimoppervlakte hebt die groot genoeg is. De dichtheid van het schuim is zeer belangrijk, aangezien het schuim niet te veel moet samendrukken wanneer je op de stoel gaat zitten. Is de dichtheid van het schuim niet dik genoeg? Dan heb je een grote kans dat jouw ondergrond beschadigd raakt. Desondanks kan het stuk schuim er wel voor zorgen dat het bewegen van je bureaustoel moeilijker is.  

Vergrendel de zwenkwielen

Een bureaustoel op wielen kan wegrollen als jij je afzet. De wielen van de bureaustoel zorgen ervoor dat je makkelijk kunt glijden over de grond. Sommige mensen vinden het fijner dat hun bureaustoel niet kan rollen. Vind jij het belangrijk dat jouw bureaustoel niet kan rollen? Let dan goed op tijdens het aanschaffen van een bureaustoel, dat deze wieltjes heeft die je kan vergrendelen. Vergrendelende zwenkwielen hebben een vergelijkbaar resultaat als zit-rem.

Een vloerkleed

Door vloerkleden rollen de wieltjes van de bureaustoel al minder goed. Vind jij het fijner dat de wieltjes niet goed rollen? Dan is een vloerkleed ideaal voor jou. Zorg er wel voor dat jouw vloerkleed op kantoor plat genoeg is. Zo staan de wieltjes niet gelijk vast en kunnen ze toch nog bewegen. De wieltjes bewegen natuurlijk wel minder makkelijk. Je moet dus meer moeite doen om jouw bureaustoel te bewegen. Hoe dikker jouw kleed is, hoe moeilijker het is om de bureaustoel te rollen.