Hoe ziet de vloer in uw woning eruit?

Uw woning opnieuw aan het inrichten of net verhuisd en toe aan een nieuw interieur? Dan is het kopen van nieuwe meubels vaak een enorme klus, er zijn veel mogelijkheden op de meubelmarkt en er komen ook steeds meer accessoires bij. Een lastige keuze dus. De keuze voor de vloer van uw woonkamer blijft meestal beperkt tot een klein aantal mogelijkheden. Tapijttegels, zeil, plavuizen, hout dat zijn zo’n beetje de mogelijkheden voor op de vloer. De laatste tijd zijn er wel wat mogelijkheden bijgekomen, zoals rubber en laminaat maar nog steeds is er niet heel veel keuze. Hier komt nu verandering in. Bamboe, pvc, glas, kunstgras en kokos, niets is te gek.

Kunstgras

U heeft een moderne woning en bent het alom bekende tapijt beu? Dan is misschien wel dé oplossing voor uw woning kunstgras. Kunstgras ja, het geeft uw moderne woning een heel bijzonder accent. Kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en biedt een creatieve oplossing. Het is veilig om op te spelen voor kinderen, ze zullen zich niet bezeren aan harde vezels of iets dergelijks. Kunstgras brengt gewoon de natuur in je woning!

Kunstgras is tevens perfect te gebruiken om het huis. In steeds meer tuinen zie je kunstgras terug komen en de kwaliteit ervan wordt steeds beter. Er is bijna geen verschil meer tussen echt gras en kunstgras. Kunstgras heeft wel tal van voordelen ten opzichte van normaal gras, het is zeer onderhoudsvriendelijk en niet aan te tasten door bijvoorbeeld chloor. Ideaal dus om een zwembad op te zetten in de zomer! Ook de vrieskou in de winter heeft geen invloed op het gras.