Kies voor een origineel kraamcadeau voor in de kinderkamer!

Het komt nogal eens voor dat de woninginrichting gepaard gaat met de geboorte van een kind. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van de kinderkamer of het kopen van bijvoorbeeld babykleren voor het nieuwe gezinslid. Nu kan er gekozen worden voor een kraamcadeau van Lievepip waarbij het biologische aspect voorop staat.

Originaliteit gegarandeerd

Lievepip biedt ecologische kraamcadeau’s. Op deze manier kan de gever van een origineel kraamcadeau zich onderscheiden met een speciaal cadeau. De cadeau’s zijn namelijk ecologisch en fair trade. Dit betekent dat het milieu bovenaan staat. Zo wordt er in het productieproces alles aan gedaan om het milieu zoveel mogelijk te belasten. Een voorbeeld is het gebruik van grondstoffen waarbij het restafval zoveel mogelijk verminderd wordt. Ook worden er geen kinderen ingezet bij de productie van de originele kraamcadeau’s. Ook wordt er niemand uitgebuit in het productieproces.

Vergeet ook de rest van de familie niet!

Wil je graag een kraamcadeau geven met blijven waarde, kies dan voor een product dat bijdraagt aan de inrichting van de kinderkamer. Mocht het nieuwe familielid al een broer of zusje hebben, geef hem of haar dan ook iets kleins! De kinderen zullen hier heel blij mee zijn en je reputatie kan dan bij de kleintjes niet meer stuk.

Waarom een ecologisch kraamcadeau?

Waarom zou je een ecologisch kraamcadeau geven? Allereerst is het natuurlijk goed voor het milieu! Daarnaast zijn het leuke originele cadeau’tjes voor het pasgeboren babytje. Alle leveranciers van Lievepip hebben mens en milieu hoog in het vaandel staan. Op deze manier worden producten veelal met biologische grondstoffen gemaakt en fair trade geproduceerd.

Alle grondstoffen die gebruikt worden zijn veelal afkomstig uit de biologische landbouw, waar geen gebruik gemaakt wordt van chemische bestrijdingsmiddelen en of kunstmest. Ook wordt er zo min mogelijk grondstoffen verspilt in het productieproces!

Dus kies een mooi en duurzaam kraamcadeau uit, geproduceerd met respect voor de mens en de natuur.