Nieuwe bedden webwinkel Bedden.nl

Bedden.nlIn december vorig jaar is er een nieuw initiatief op het gebied van beddenverkoop gestart: bedden.nl. De website is een initiatief van Bedden.nl bv uit Amsterdam. Het bedrijf mikt vooral op consumenten die zich online oriënteren. De website heeft een modern en overzichtelijk design en een gevarieerd aanbod en assortiment van scherp geprijsde producten zoals bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens en beddengoed.

Opvallend is de timing van de lancering, want beddenfabrikanten en speciaalzaken maken momenteel moeilijke tijden door. De slechte economische omstandigheden zorgen er voor dat mensen grote aankopen zoals een bed zo lang mogelijk uitstellen. Toch zien webwinkels zoals Bedden.nl kansen. Door te besparen op een showroom, winkel en hoge voorraden, kunnen zij aantrekkelijke prijzen in rekening brengen wat de consument juist op deze crisis tijden erg belangrijk vindt.

Steeds meer bedden worden dan ook online gekocht met tot wel 70% korting op de normale adviesprijs die wordt gehanteerd in reguliere offline winkels. Veel online bestellingen hebben tegenwoordig een korte levertijd. Bestellingen op Bedden.nl worden tot in de slaapkamer afgeleverd en zelfs op verzoek voor u gemonteerd. Zo wordt het online bestellen van een bed wel heel voordelig. Bovendien bent u als u online bestelt niet gebonden aan openingstijden.