Badkamer & tegels, hét gratis maandelijkse informatieve digitale badkamermagazine.

Badkamer & tegels, hét gratis maandelijkse informatieve digitale badkamermagazine.

Badkamer & tegels is een digitaal badkamermagazine dat maandelijks verschijnt en bedoeld is om de lezer te inspireren en te informeren over; badkamerdesign, sanitair, tegeltrends, ontwerpideeën voor het toilet en interieurmogelijkheden met wandtegels en vloertegels.

Het betreft een digitaal magazine dat daardoor niet alleen een actueel magazine is, maar door het gebruik van o.a. video, flash zeker ook een “levend” magazine genoemd mag worden. Ook heeft de lezer de mogelijkheid om, met een muisklik, direct aanvullende informatie op te vragen in de vorm van een extra bladermagazine. Op verzoek, gericht en gemakkelijk, ook dat is een voordeel van de digitale omgeving.

Het magazine wordt ondersteund door de website www.badkamerentegels.nl waar naast veel badkamerdocumentatie ook een badkamerideeënboek is opgenomen met ruim 800 foto’s van inspirerende badkamers en toiletten die allemaal daadwerkelijk in Nederland zijn gerealiseerd. Het magazine wordt, na aanmelding, gratis verspreid en kent een brede doelgroep waaronder; consumenten, interieurdesigners, architecten en de vakhandel.

Gratis abonnementen via www.badkamerentegels.nl