De leukste badkamertrends van 2015

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van uw woonhuis. Als u een huis koopt dan is de badkamer vaak het eerste wat u gaat aanpakken om deze naar uw eigen wensen in te richten. Tips bij afsluiten hypotheek krijgt u vaak niet van kennissen en vrienden. Maar wist u dat u in sommige gevallen verbouwingskosten mee kunt financieren? Of dat u uw eigen spaargeld kunt inleggen? In uw kostenbudget moet u rekening houden met installatiekosten en manuren. Uiteraard als u handig bent kunt u ook zelf een douchecabine plaatsen. Voor de linkshandigen onder ons, laat u goed informeren maar vooral inspireren.

De badkamertrends 2015 laten ons zien dat alles gericht is op comfort, ruimtelijkheid en gebruikersgemak.

Natuurlijke materialen

Steenstrips en rivierkeien creëren een natuurlijke look in uw badkamer. Wastafelmeubels en accessoires van hout ondersteunen dit. Details van koper, goud en messing maken het geheel af. Een badkamer ingericht met natuurlijke materialen geeft rust zodat u heerlijk kunt bijkomen na een hectische dag.

Ruimtelijkheid

Grote opvallende douchecabines maken plaats voor een open douche met een glazen wand. Met een regendouche kunt u een verkwikkende douche nemen en toch in contact staan met de gehele ruimte. Middels grote wandtegels lijkt het alsof de badkamer ruimer is opgezet. Ook de vloertegels door laten lopen op de badwand geeft ditzelfde effect.

Comfort

Luxe spiegelkasten met led verlichting bieden opbergruimte en energiebesparende verlichting. Uw handen kunt u afspoelen onder een kraan met sensor waarbij u de kraan niet meer hoeft aan te raken. Dit is hygiënischer en deze kranen zijn zuinig in gebruik.

Terwijl u in bad ligt luistert u naar uw favoriete muziek door middel van waterdichte speakers. Al deze handige functionaliteiten laten u het echte wellness gevoel ervaren.

Het vernieuwen van een badkamer biedt u een groot woning voordeel. U kunt er op dit moment van genieten, maar het zal ook een pluspunt zijn bij een eventuele verkoop. Vergeet u vooral de tips bij afsluiten hypotheek niet. Zo bent u ervan verzekerd dat ook u kunt genieten van de badkamertrends 2015!