Een interieur met een tintje retro!

Steeds vaker zie je tegenwoordig interieurs welke erg minimalistisch en strak zijn. Vergleken met de jaren zestig nogal een heel verschil maar toch worden ook items uit die tijd nu graag weer geplaatst in de woninginrichting. Veel retro-interieurs komen weer terug, vooral in de combinatie met het moderne en strakke van nu. Je kunt dat nostalgisch gevel vrij makkelijk weer in huis halen met een paar tips die er voor zorgen dat je het beste van twee werelden kunt mixen met elkaar.
Een hoogpolig tapijt geeft lekker warmte e is daarnaast ook helemaal retrostijl. Kies voor een kekke kleur of juist voor glanzend zwart of wit. Een tapijt kan namelijk erg veel uitstraling geven aan een woning. Tapijt hoeft overigens niet perse duur te zijn. Ook bij grote ketens kun je tegenwoordig kwalitatief hoogwaardig tapijt kopen.
Rommelmarkten afstruinen kan zorgen voor de ideale accenten en kleine details in uw interieur. Een retro interieur kenmerkt zich vooral door de gebogen lijnen en organische vormen met daarbij sierlijke en zwierige details. Vooral op rommelmarkten of antiquairs kun je goede koopjes doen. Combineer dergelijke accessoires met de moderne totaallook en je creëert direct een huiselijke sfeer.