Maak je woninginrichting klassiek en romantisch!

Een klassiek woninginterieur is tegenwoordig niet meer zo zwaar en donker zoals dat tien jaar geleden nog was. Het belangrijkste aan het klassieke interieur  tegenwoordig gis dat het licht en luchtigheid uitstraalt. Met lichte en frisse muren  kun je het interieur verder bouwen. Luchtig textiel kan prima gecombineerd worden met zware meubels zoals een grote eettafel van steigerhout of een flinke plofbank. Met de juiste kleuren en verschillende soorten textiel kun je luxe en body aan je woninginterieur geven!

Het combineren van rustige effen stoffen met borduursels of vachtjes kan de sfeer helemaal romantisch en sfeervol maken. Wol, prints, linnen en strepen doen het allemaal erg goed. Accessoires van verschillende tinten zoals glas, zilver, goud en brons zorgen voor een breed kleurenpallet. Accenten kun je aanbrengen met walnoothout, rotan of bamboe. Heerlijk natuurlijk en dit straalt vooral rust uit.

De kleuren die rust en luchtigheid uitstralen zijn vooral wit, zand en crème. Kijk naar eens schaal kiezels en keien en je kunt hier onuitputtelijk natuurlijke tinten uithalen.  Deze rustige en vredige kleuren kun je natuurlijk combineren met bijvoorbeeld een accent van blauw of mooi koraalrood. Koper, brons en zilver kun je gerust met elkaar combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *