Ei stoel – hangstoel dé leukste stoel van dit moment

De hangstoel is een fenomeen dat je steeds vaker terug ziet komen in ‘meubelland’. Sinds enkele jaren zie je de hangstoel voor buiten ook zijn intreden maken en dat snappen wij als de beste! Ze zijn namelijk ontzettend leuk en geven veel sfeer aan je tuin! Bij een hangstoel denk je vaak als eerst aan een stoel met de stof van een hangmat. Tegenwoordig heb je hangstoelen, ook wel ei-stoel genoemd, in vele vormen, maten en designs verkrijgbaar. Ook bij Tuinmeubelland. Lees snel verder voor meer informatie.

Hangstoel binnen op buiten gebruiken?

De hangstoelen in het assortiment van Tuinmeubelland kun je zowel binnen in de woonkamer als buiten in de tuin neerzetten. Hang de ei-stoel onder de overkapping of veranda met de stevige bijgeleverde ketting. Heb jij geen mogelijkheid om de stoel aan het plafond op te hangen? Kies dan voor een hangstoel met frame. Wel zo praktisch als je vaak de opstelling van jouw tuin veranderd.

Kleurstellingen en materiaalgebruik

Met de retro look in verschillende kleuren valt deze stoel absoluut binnen de trendstijl van 2018. In de nieuwe collectie zijn verschillende kleuren opgenomen. Ga jij voor de Panama Swing egg met de kleur van rotan riet en een lichtgrijs kussen? Of ga jij voor een donkerder geheel zoals de Panama in donkergrijs, zowel het vlechtwerk als het kussen? Alle varianten zijn hoe dan ook een echte eyecatcher voor jouw tuin én woonkamer!

Extra leuk voor de kinderen

Kinderen vinden deze fijne Panama Swing egg ook helemaal geweldig. Als je de schommel variant aanschaft weet je zeker dat zij er het meeste inzitten. Dus wie weet een leuk idee voor de aankleding van een kinder- of speelkamer. Wist je dat Tuinmeubelland ook leuke kinder loungesetjes te koop heeft? Erg leuk om de kinderen een eigen hoekje in de tuin te geven! Wat binnen kan, kunnen wij buiten ook creëren.

Opbergen van de hangstoel

Het is aan te raden om de kussens uit de ei-stoel op te bergen na een mooie zomerdag. De kussens kunnen tegen een klein beetje regen, al blijven ze mooier als je ze binnen opbergt. De stoelen zijn gemaakt van een wicker bespanning. Deze verdienen uiteraard ook goed onderhoud. Door een stoel te voorzien van het juiste onderhoud, kun je lange tijd genieten van jouw aankoop. Berg de stoel in het najaar bij voorkeur op in de schuur of berging. Heb jij minder ruimte, maar wil je de Swing Egg wel opbergen in het najaar? Ga dan voor de Suez swing stoel, deze stoel kun je na gebruik weer opgevouwen worden en als een klein pakketje opgeborgen worden in de schuur of zolder.